top of page
Marte meo terapeut og supervisor

Marte meo betyder frit oversat:  Ved egen kraft.

Som i psykoterapi er mødet mellem mennesker vigtigt. Og særligt de voksne har et ansvar for at mødet med børn bliver udviklende for dem. 

Marte meo er en tilgang, hvor jeg kommer hjemme hos jer over en periode efter aftale.

Vi taler sammen om de udfordringer I har, med det fokus, at vi sammen ser små videosekvenser, som jeg filmer af jer i samspil med jeres børn. 

 

Jeg filmer små sekevnser af jeres relation til jeres børn, fordi det har vist sig yderst hjælpsomt at se sig selv på film i relationen. Vi ser i filmene de handlinger,  som vi finder så almindelige, at vi ikke tillægger dem værdi i dagligt samvær. 

Jeg vil holde fokus på de øjeblikke og lige der, hvor du og I gør  præcist det , som dit barn har brug for i relationen og i forhold til sin trivsel. 

Eller lige der hvor der er mulighed for at få et andet møde og dermed en anden relation til dine eller jeres børn. 

Det er små filmsekvenser på omkring 5 minutter. Og de fleste (eller faktisk alle) som bliver filmet, vænner sig efter en til to film, til at se sig selv på denne måde. For det er uvant, på trods af at vi omgiver os med sociale medier og kamera lige ved hånden dagligt. 

Jeg er uddannet både Marte meo Supervisor og Terapeut ved Maria -  og Joshe Arts; Holland. Som supervisor har jeg uddannet 40 Marte meo terapeuter - og arbejde i mit daglige virke med Marte meo som en del af mit arbejdsgrundlag. Se mere om dette under Om mig. 

Hvis I finder dette forløb hjælpsomt for jeres families trivsel, så kontakt mig for pris på forløb og nærmere aftale. Du og I er altid velkommen til at ringe for en samtale om de muligheder, som der kunne være for jer. 

Jeg ser frem til at høre fra jer. Kærlig hilsen Susi

bottom of page