top of page
Parterapi

Parterapi er udviklende. Og nogen gange hjælpsomt afviklende.

Udviklende når det mellemrum, som I lige nu ikke kan række ind over, igennem samtaler lukker sig og I får kontakt med hinanden og jer selv igen. Mellemrummet kan være skabt af udefrakommende forhold, eller det kan komme snigende over tid. Pludselig oplever I at den kontakt og glæde I havde sammen er druknet i vasketøj, skænderier og efterårsvejr året rundt. 

 

Alle par oplever i perioder afstand. Mellemrum som føles tomme. Det er normalt og det er med til at forstærke følelserne når man igen kommer i kontakt med hinanden. Nogen gange skal der hjælp udefra for at få set på sig selv og den anden i det lys, som engang var der. 

 

Andre gange er mellemrummet mellem jer blevet uoverstigeligt. Kontakten har være forsvundet for længe. I kan ikke huske hvordan kærligheden kunne flyde frit og I er måske låst fast i mønstre, som kun gør afstanden større.

I ønsker sammen at få klarhed over, om det kan eller skal lukkes, eller om om det kan det være en god investering for det fremtidige forhold og samarbejde om eventuelle børn, fælles venner mm. at få hjælpe til en god afrunding på forholdet.

Det kan synes svært, når der er langt imellem jer, men det kan være hjælpsomt fremadrettet i forhold til øvrige familie og venner. Både for jer, men også for dem. 

Det kan de færreste venner eller andre familiemedlemmer hjælpe med, uanset hvor velmenende de er.

Parterapi og min understøtning til at finde kontakten igen, er via fokus på jer begge.

Jeg ser frem til at møde jer begge. 

Kærligst Susi

bottom of page